Variații ale jocului de poker

Poker.

Jocul modern de bat a venit în America în anii 1820. În jurul perioadei de război civil, au fost mai multe versiuni ale pokerului. Pokerul implică, în esență, făcând o mână de cinci cărți. Mâinile sunt aliniate în funcție de locurile standard ale pokerului, cu mâna care are o probabilitate mai mică de a fi procesată mai multă aliniere RootCasino Romania. Jucătorul cu cea mai înaltă mână aliniată care încă câștigă afacerea. Versiuni diferite ale BAT fac jocul mai interesant și provocator. Unele dintre variantele populare sunt descrise mai jos.

Prizonierul Bat.

Bat-ul prizonierului este o clasă de jocuri Mazzza în care unele dintre cărți se îndreaptă în jos și alții se confruntă în sus. Versiunile populare ale prizonierului studului sunt împodobite cu cinci cărți și șuruburi cu șapte hârtie. Regulile de bază ale studiului cu cinci lucrări sunt prezentate mai jos. Fiecare jucător este tratat mai întâi o față în jos și apoi o hârtie orientată în sus. Prima rundă de pariuri continuă conform acestor carduri. Apoi, al patrulea și al cincilea card de trei ori se confruntă în sus cu o rundă de pariu între fiecare hârtie tratată. După ce a cincea lucrare este tratată, pariul provoacă o expunere în jos pentru a decide câștigătorul.

A desena

BAT BAT este o clasă de jocuri de poker în care toate cele cinci cărți sunt tratate înainte de începerea pariului. Ulterior, unele carduri pot fi înlocuite în conformitate cu regulile care sunt diferite pentru fiecare variantă. Draw-ul de cinci cărți este cea mai populară formă de bâtă. După ce jucătorii sunt tratați o mână de cinci cărți are loc prima rundă de pariere. După ce acest jucător aruncați cărțile pe care le dorește înlocuit și numărul de cărți aruncate, astfel încât el are încă o mână de cinci cărți. Un alt rotund de pariere are loc. Dacă există doi jucători noi rămași în partea consumată, are loc o dovadă de putere pentru a decide câștigătorul. Unele dintre celelalte variante ale bâtului de proiect sunt California Lowball, Badugi și Double-desen.

Cardul comunitar Bat.

Această clasă a jocurilor Mazza este ultimul debutant și cel mai popular. În aceste jocuri există un set de cărți comunitare care se confruntă în sus pe masă, precum și cărțile tratate pentru jucători și jucători trebuie să utilizeze unele dintre aceste carduri comunitare pentru a-și compune mâna cu cinci cărți. Cele mai populare jocuri de poker de cărți comunitare este Texas Hold` Em. În Texas Hold ‘EM Fiecare jucător este o față cu două cărți în jos. O cădere pre-cădere în care se întâmplă pariurile în rundă. Apoi, trei cărți comunitare se confruntă cu tratarea ascendentă și o altă rundă de pariere urmează. Un al patrulea card al comunității este tratat și este urmat de un alt moment de pariere. Apoi, cartea comună finală este tratată. Jucătorii care rămân în joc fac treptarea cu cinci cărți folosind cele două cărți și orice trei cărți comunitare. Un finisaj rotund finisaj și rezistență la rezistență urmează să decidă câștigătorul. În aderența lui Omaha, jucătorii sunt tratați patru cărți și își fac mâna finală folosind două dintre cărțile lor și a oricărei trei cărți comunitare.

Toate variantele de poker sunt disponibile pentru jocul online al cazinourilor.